Száz Jenő fotográfus

jenoszaz@gmail.com

Friss topikok

  • Judit Smodics: Nagyon szépek vagytok Gratulálok és jo egészséget sok boldogságot kívánok ☺ (2015.07.05. 17:53) Judit és Barna - esküvő
  • mrbloodbunny: nagyon menő páros vagytok!!! (2013.08.13. 10:49) Anett és Ádám - jegyesfotó
  • signetta: Egyre szebb ez a kölök! :) De jó is visszanézni, nem is olyan rég, milyen picurka volt! :) (2012.02.03. 12:12) Pepe születésnap
  • signetta: Első képnek nagyon kifejező! :))) (2012.02.03. 12:11) verkfotó
  • jenoszaz: Ráadásul tényleg Vegasból kapta :) (2012.02.02. 16:18) Pepe - második évad :)

2008.08.10. 12:56 :: jenoszaz

Vasárnap,akkor blogolás:) Bízom benne, hogy sok vasárnap déli bejegyzés fog születni a jövőben, mert ez azt jelenti, hogy előző nap esküvőt fotóztam:)

Na, Kriszta és Victoare egybekeltek. Sajnos a Dob utcai fotózás elcsúszott az idő szövevényében (két órás késéssel érkezett az ifjú pár), de legalább az időjárás is nagyon trutyi volt. Kint nem is születetttúl sok fotó. Viszont a készülődés (öltözködés) szinte minden részén jelen voltam. Nagy kedvencem egy Jose Villa nevű fotós, közel áll hozzám a pasztel színekre éptkező képi világa - azzal a nagyképű ideával tetszelgem magamnak, hogy jómagam is hasonlóképp fotografálok. Már ha ugye a körülmények engedik, ugyanis jellemzően a délutáni vagy kora reggeli fények a legideálisabbak ilyesmire. Ami viszonylag ritka egy esküvőn. Most is inkább a benti képeknél tudtam szép lágy ellenfényeket megfotózni. Néha felötlik bennem, nem-e a Balogh Rudolfos "magyaros stílus" születik ujjá a kezeim közt:) (aki nem ismerné, többek közt ő fejlesztette tökélyre a matyóhmzéses-ellenfényes-libás-parasztos képi világot. Nekem ebből az ellenfény tetszik igazán:)

A 20D egyébként nagyon bevállt, észrevehetően gyorsabb mint a 350D. Képminőségben nem érzek különbséget, sőt, mintha a 350D picit kevésbé színzajos képeket produkálna ISO 1600-on. MIndenesetre maszivitásban, méretben/fogásban a kétszámjegyű Canonok a nyerők. Ezetnúl csak is ilyen gépem lesz. Vagy egyszámos:)

Ezen az esküvőn próbáltam ki egyébként az objektívcserebere nélküli fotózást. Ez ugye a gyakorlatban két gép egyszerre történő nyakba akasztását jelentette. Kicsit tartottam, hogy a nagy csúszás-mászásaim közepette lekoccolom az éppen nem használt gépet, de valahogy sikerült vigyázni mindenre, és csak pár alkalommal sikerült betekernem a nyakam a gépválltás során a nyakpántokba:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvofoto.blog.hu/api/trackback/id/tr5609156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoare · http://victoare.blogspot.com 2008.09.07. 00:36:59

Mecsoda harinnya! Mecsoda nő! :D
Köszönjük, hogy biztosítottad a profi fotós hátteret és már nyálcsorgatva várjuk a képeket :D
süti beállítások módosítása